Groene rust en gezellig samenzijn

Onze vakantiewoning voor 10 personen ligt in Westouter, Heuvelland. Op de top van de Rodeberg, met een magnifiek uitzicht, een leuke tuin en een gezellig interieur. 

Groene rust en gezellig samenzijn

Onze vakantiewoning voor 10 personen ligt in Westouter, Heuvelland. Op de top van de Rodeberg, met een magnifiek uitzicht, een leuke tuin en een gezellig interieur.

Woning

Wat dacht je ervan om te verblijven op de top van de Rodeberg in Heuvelland? In een vakantiehuis dat vroeger diende als conciërgewoning en later als schooltje? ‘t Kapelhuis ademt een lange geschiedenis, maar is volledig gerenoveerd en voorziet alle luxe en comfort. Voor een warme en gezellige sfeer, gebruikten we veel natuursteen, natuurlijke materialen en hout.

Je kunt er comfortabel verblijven met 10 personen en van daaruit genieten van alle mooie dingen die het Heuvelland en Westhoek te bieden hebben. Niet enkel het interieur, maar ook de omgeving en de tuin zorgen ervoor dat je je er dadelijk thuisvoelt! 

  • Open keuken
  • 4 slaapkamers
  • 2 badkamers
  • Grote tuin
  • Hottub en Boomhut
  • Bosrijke, prachtig groene omgeving

Tevreden bezoekers

Leni
Maart, 2020

Wat een geweldig huisje voor met de familie.
Voldoende privacy maar toch heel gezellig en open. Alles netjes verzorgd. Vooral de tuin biedt fijne mogelijkheden bij goed weer.
We zouden er zo opnieuw verblijven!

Wouter V.
Augustus, 2021

Wouter V.
Augustus, 2021
Zeer gezellig huisje om een rustig weekend te beleven. Mooi gelegen en het beginpunt van mooie wandelingen in de streek.
 
 
Jean-Marie
Mei, 2022

Wij hebben enorm genoten van ons verblijf. Vriendelijke ontvangst en de taart die we erbij namen was een topper. Een rustige ligging en in de buurt zijn, naast mooie wandelingen, tal van ontspanningsmogelijkheden (paardrijden, minigolf, stoeltjeslift, restaurants, bakker, …) binnen wandelafstand. Top!

Beleving

De ruime omgeving rond vakantiewoning ‘t Kapelhuis biedt je allerlei redenen op erop uit te trekken.

De natuur lonkt, de musea en steden nodigen je uit, wijnen en bieren dienen te worden geproefd, en onvermijdelijk genoeg is er ook de historiek van de oorlogen. Teveel om op te noemen! We hebben hier voor jullie een selectie gemaakt. Aan jullie om te proeven, beleven, voelen, genieten!

Atelier Hortense

Wij bieden niet enkel leuke logies aan, maar bieden ook een gezellige middag, lunch, take away, dessertbuffet, High Tea,… aan bij Atelier Hortense. Geen zin om te koken? Zoetemondje? Fan van lokale biertjes en wat erfgoed? In onze tof verbouwde maalderij, vind je alles wat je zoekt!